ZQ600 Serisi Mobil Yazıcılar

PREMİUM MOBİL ETİKET VE FİŞ YAZICI

ZQ600 Serisi mobil yazıcı ile mağazanızdaki envanter yönetimi ve müşteri hizmetlerini geliştirin. Popüler QLn Serisini daha da geliştiren ZQ600 Serisi, ileri teknolojinin yanı sıra, verimlilik, kullanım kolaylığı ve yönetilebilirliği yeni bir seviyeye taşıyan yenilikçi ve portatif bir tasarıma sahip.

Kategoriler: ,

Açıklama

YENİ. EN BAŞTAN.

QLn Serisinin bir milyondan fazla satılması onun perakende, depo, imalat ve taşımacılık tarihine damga vurmasını açıklayan milyonlarca nedene denk.

ZQ600 Serisi popüler QLn platformunu daha da iyileştiriyor ve ona ileri teknoloji ve yenilikçi bir tasarım ekleyerek verimliliği, kullanım kolaylığını ve yönetilebilirliği yeni bir seviyeye taşıyor. Hizmet kesinti süresini asgari seviyeye düşürün; gelişmiş pil teknolojisi, daha fazla pil kapasitesi ve anında uyanma özelliği sayesinde yazıcınız daima görev başında olsun. Renkli ve büyük durum gösterge ekranı kalan işi tahmini olarak anlamanızı sağlar. Personeliniz 802.11 ac ve Bluetooth 4.1 ile güvenilir kablosuz bağlantılara sahip olur.

  • BASKI GENİŞLİĞİ

    2,8 in./72 mm

  • BASKI HIZI

    Saniyede 4,5 in./115 mm

  • DAYANIKLILIK

    IP43 toz ve su direnci standardı (yumuşak kılıfla IP54)

    5 ft./1,5 m’den betona birçok kez düşmeye dayanıklılık

  • MEDYA RULOSU DIŞ ÇAPI

    2,6 in./66 mm

  • AĞIRLIK

    1,6 lbs./0,73 kg

  • PİL KAPASİTESİ

    3250 mAh (nominal) 23,4 Wh çıkarılabilir, şarj edilebilir PowerPrecision+ Li-İyon pil

ZQ600 Serisi Mobil Yazıcılar ürün broşürünü inceleyebilirsiniz.

ÜRÜN BROŞÜRÜ İNCELE

Ürün hakkında detaylı bilgiler sayfamızda mevcuttur. Her türlü sorularınıza cevap vermek için uzman ekibimizle buradan iletişim kurabilirsiniz.

    Uzmana Sorun Formu